Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
10 ÅR PIXUM FOTOBOG

Pixum fotobogen fejrer sin 10. fødselsdag!

Vi ser tilbage på 10 år med enestående minder, særlige øjeblikke og storartede oplevelser, personlige beretninger og fremfor alt, flotte strålende billeder.

10 år Pixum fotobog: Det siger vores kunder

Et højt hurra til Pixum fotobogens 10 års fødselsdag! Mine ferieminder gennem de sidste 10 år fylder efterhånden en hel sektion ud i bogreolen. [...] Gennem årene har både bestillingssoftwaren såvel som fotobøgerne udviklet sig særdeles positivt og med kontakten til jeres venlige kundeservice er altid tilfredsstillende. Fortsæt med det gode arbejde og fejr mange flere runde fødselsdage!
Uta Rudolph
Fra Tyskland
Vores kunde Verena har gennem de senere år dokumenterer hendes børns opvækst i Pixum fotobøger. Hør mere om hvordan denne mor til 3 børn fandt frem til Pixum.

Min familie - år for år

Vores kunde Verena har gennem de senere år dokumenterer hendes børns opvækst i Pixum fotobøger. Hør mere om hvordan denne mor til 3 børn fandt frem til Pixum.

Flotte kundeeksempler fra 10 års Pixum fotobog

Mine dejligste minder fra Sydafrika

Et godt eksempel på, hvordan man kan lægge billeder ind som baggrunde, uden at de virker påtrængende, men gør at landskabsfotos fremhæves endnu bedre. - Stefan

Stilfulde hjem og boligindretning

Den tyske blogger Bianca fra bloggen «Biancas Wohnlust» viser i sin fotobog al hendes passion for dekorere i hjemmet. - Bianca

Fortryllende babybilleder

Lille Skyla Marie er netop kommet til verden, og allerede stjernen i hendes egen Pixum fotobog. Et virkligt charmerende kundeeksempel - Alexander

Solskinsbryllup på Mallorca!

Bryllupsfotografen har her valgt en tværformats Pixum fotobog, for at kunne placere bestemte billeder ved siden af hinanden. Særligt flot er idéen med at tilføje en dedikation i bogen. - Markus

Arbejd med baggrunde

Et godt eksempel på, hvordan man kan lægge billeder ind som baggrunde, uden at de virker påtrængende, men gør at landskabsfotos fremhæves endnu bedre. - Thomas
Mine dejligste minder fra Sydafrika
Stilfulde hjem og boligindretning
Fortryllende babybilleder
Solskinsbryllup på Mallorca!
Arbejd med baggrunde

Fremragende kvalitet fra Pixum

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vores Pixum fotobog er bedst i test

6 kreative designtips til din Pixum fotobog

Nyt: ekstra sidepakker med 4 sider

Nu kan du være endnu mere fleksibel: Ved designet i vores online designer og i fotouniverssoftwaren har du nu mulighed for at tilføje 4 ekstra sider.

Moderne cliparts

Dekorer din Pixum fotobog med sjove, originelle eller stilfulde cliparts. De kulørte designelementer fås til de forskelligste temaer og kan tilpasses helt individuelt.

Skabeloner og rammer

Med skabeloner og rammer omkring billederne sætter særlige accenter, ved designet af din helt personlige Pixum fotobog.

Pixum fotobog gaveæske

Til særlige anledninger kan du også bestille en elegant gaveæske med sort linnedovertræk til din Pixum fotobog i Pixum fotouniverssoftwaren. Denne gaveæske ser ikke bare ædel ud, men giver også optimal beskyttelse til din fotobog.

Indsæt landkort

Du vil gerne lave en rejsefotobog? I vores fotounivers software har du mulighed for, at indsætte landkort i din Pixum fotobog og hermed fremhæve feriedestinationen sammen med dine egne billeder.

Integrer videoer

Bring liv ind i den Pixum fotobog og integrer de skønneste videooptagelser. Ved hjælp af en QR-kode kan du ved gennemlæsningen af fotobogen ikke bare nyde billederne men også se de vigtigste øjeblikke som video.

Brillante dobbeltsider

Til fuld designfrihed anbefaler vi at lave Pixum fotobogen på ægte fotopapir. Dobbeltsiderne i bogen ligger takket være den specielle layflat-indbinding helt plant uden at forsvinde ind i bogryggen, så du kan nyde dine panoramabilleder som fuldfladede baggrunde uden at savne vigtige motivdele.
Nyt: ekstra sidepakker med 4 sider
Moderne cliparts
Skabeloner og rammer
Pixum fotobog gaveæske
Indsæt landkort
Integrer videoer
Brillante dobbeltsider

9 gode grunde til en Pixum fotobog

Kvalitet, kreativitet og tillid

Hvad gør Pixum fotobogen så enestående? Erfar her, hvorfor du kan regne med Pixum, når det gælder om at fastholde dine personlige minder. Nyd godt af den bedste kvalitet og Pixums ekspertise

Tusind tak for at du har fulgt os gennem årene

Din jubilæumsrabat

vær med til at fejre 10 års jubilæet med vores Pixum fotobog og gør brug af vores 10% jubilæumsrabat på alle dine yndlingsfotoprodukter fra Pixum.

Din rabatkode:*

10AARFOTOBOG2017

* Rabatkoden kan indløses flere gange og gælder frem til og med d. 01.10.2017 ved bestilling af alle Pixum fotoprodukter uden minimumsvareværdi. Rabatten gælder kun på vareværdien og ikke på forsendelsesomkostningerne. Porto beregnes ud fra gældende prisliste.